Ultieme gastvrijheid in Restaurant de Smockelaer in Slenaken

Wanneer u Restaurant de Smockelaer binnentreedt wordt u omarmd door de warme en huiselijke sfeer. Aan tafel geniet u met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond van een heerlijke maaltijd met biologische streekproducten. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras met een prachtig uitzicht op het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Ervaar onze gulle gastvrijheid en geniet van een heerlijke maaltijd in Restaurant de Smockelaer!

Bekijk onze menukaart

Heerlijke maaltijd bereid met streekproducten

restaurant02

Restaurant de Smockelaer biedt haar gasten alleen het allerbeste. De verse jus d'orange is bijvoorbeeld ook echt vers geperst. Maar als u een liefhebber bent van vers vlees dan is dit zeker een restaurant waar u geweest moet zijn. Het vlees van de koeien en varkens komt van een boer uit de directe omgeving en is geheel biologisch. De koeien hebben bijvoorbeeld altijd heerlijk buiten mogen grazen.

"Dat we het beste van het beste gebruiken, is voor ons zo vanzelfsprekend dat we het niet van de daken schreeuwen. We doen het gewoon. Daarbij komt: waarom zou ik het ergens anders gaan halen als we het hier ook hebben?" aldus eigenaar Maurice Loo.

Ultieme gastvrijheid

restaurant smockelaer07

Een ontbijt, lunch of diner kan nog zo heerlijk zijn, maar de service en vriendelijkheid is misschien nog wel belangrijker. De medewerkers hebben passie voor het vak en dat stralen ze ook uit! U wordt niet alleen hartelijk ontvangen, ze leggen u helemaal in de watten en zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

"Onze medewerkers selecteren wij op vriendelijkheid en passie voor het vak. Een kwestie van marketing? Nou nee. Wat mij betreft moet je eerder spreken van een way of life." aldus eigenaar Maurice Loo.

Restaurant voor het hele gezin in Slenaken

Voor de kinderen is de Smockelaer één groot paradijs. Uiteraard weet onze keuken wel raad met 'culinaire' kinderwensen. En terwijl u geniet van een hapje en een drankje en nog even gezellig zit te praten, spelen zij buiten in de speeltuin. En is het wat minder mooi weer? Ook dan kunnen zij zich prima vermaken. Er is een heuse kinder stamtafel, een kinder 'smockelaers-bieb', een kinder speelotheek en een grappige 'for children only' toiletgroep.

Openingstijden

Restaurant de Smockelaer is maandag - vrijdag (tot en met de herfstvakantie) geopend vanaf 11:00. Op zaterdag en zondag is ons restaurant geopend vanaf 10:00 uur. Vanaf 12:00 tot 20:00 is de keuken open en maken wij graag de lekkerste gerechten voor u klaar. Na het diner kunt u bij ons uiteraard nog heerlijk naborrelen bij de open haard of op het terras.

Wilt u met een groot gezelschap culinair genieten bij De Smockelaer? Dan bieden wij extra openingstijden op aanvraag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Daarom Smockelaer

  • Sfeervol restaurant met openhaard
  • Ruim terras
  • Gebruik van streekproducten
  • Bourgondische keuken en gulle gastvrijheid
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen