Een familiereünie in Zuid-Limburg? Kom naar de Smockelaer!

Een familiereünie is een gezellige aangelegenheid om weer even bij te praten met de familie. De altijd grappige Oom Jos, Tante Mien die enthousiast vertelt over de kinderen of Opa Kees met spannende verhalen over vroeger. Een familiereünie is altijd een dag met een hoop vertier met de hele familie. De Smockelaer biedt diverse locaties voor een reünie om nog lang aan terug te denken. En heeft u zin om nog wat leuks te doen met de familie, dan organiseren we graag een leuke activiteit.

De leukste locaties voor de hele familie

De Smockelaer beschikt over meerdere groepsaccommodaties en feestlocaties waar u een geslaagde familiereünie kunt houden. Dus of u nu alleen een hapje en een drankje wilt nuttigen, samen wilt dineren of een hele dag op stap met de familie, het is allemaal mogelijk.

Café Modern in Teuven, net over de grens in België, is een geweldige locatie in een oud dorpsschooltje. De oude dorpsschool is omgetoverd tot bijzonder café en restaurant met een modern interieur, maar met een knipoog naar vroeger. Het oude schoolbord en de kunstobjecten aan de muur, de kapstokjes op de gang, het doet allemaal denken aan de geweldige tijd op de basisschool. Het Decap dansorgel maakt het geheel helemaal af, het is tijd om te swingen!

Combineer de familiereünie met een overnachting in de groepsaccommodatie

Na een gezellige dag nog helemaal terugrijden naar huis? Dat is absoluut niet nodig want u kunt met de hele familie overnachten in één van de groepsaccommodaties van de Smockelaer. Of u nu met 10 of met 60 personen bent, u bent van harte welkom om de nacht door te brengen in het prachtige Limburgse Heuvelland. Lees hier alles over de groepsaccommodaties.

Wij regelen het graag voor u

Wij bieden u de perfecte locatie voor een geslaagde familiereünie en nemen graag alle zorgen uit handen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een rondleiding.