Teambuilding arrangement

Teambuilding arrangementen bij de Smockelaer zijn heel anders dan u gewend bent. U verblijft in een schitterdend natuurgebied midden in de limburgse bergen. De vergaderruimten zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht. En bij buiten activiteiten staat u midden in de prachtige natuur.

Actieve teambuilding of passieve teambuilding met proffessionals

teambuilding arrangementUw teambuilding arrangement laat u samen stellen door de proffessionals van de Smockelaer. Het arrangement kan bestaan uit diverse onderdelen waarin u team getraint wordt op speciale vaardigheden. Zo zijn er trainingen die met name gericht zijn op communicatie technieken, maar ook als een bedrijf of firma bepaalde veranderingen doorgaat kan het belangrijk ziijn dat uw werknemers getraind worden in hoe om te gaan met deze veranderingen en hoe je daar als team het beste doorheen komt. Teambuilding arrangementen kunnen ook een actief karakter hebben. Zo zou je samen met je collega’s een vlot kunnen bouwen en na gelang de qualiteit van het team hopen dat je niet nat wordt.

Zelf samenstellen Teambuilding arrangement.

teambuilding arrangementBij de Smockelaer kunt u vanaf een dag tot hoe lang u maar wilt terrecht. U stelt uw arrangement zelf samen aan de hand van de diverse aangeboden producten. U verblijft in luxe kamers en geniet s’avonds van een heerlijke maaltijd (al dan niet zelf gemaakt in een kookclinic begeleidt door een heuse chef-kok). Teambuilden bij de Smockelaer is een unieke ervaring die garant zal staan voor succes. Niet voor niets gingen gerenomeerde bedrijven zoals; KLM, ABN-AMRO, Rabobank, rijkswaterstaat, Vodafone en DSM u al voor. Bel 043-4574445 om te reserveren voor meer informatie.