Vergaderen ontspanning

De Smockelaer is gelegen in het meest zuidelijkste puntje van Nederland in het bekende limburgse heuvelland. Dit heuvelland bestaat uit pittoreske dorpjes met veel bossen en natuurgebieden. Een ideale setting voor te vergaderen en tegelijk te ontspannen. Ontspanning is een belangrijke voorwaarde om tijdens het vergaderen goede resultaten te kunnen bewerkstelligen. Zo zit u niet alleen in een prachtige omgeving, maar ook in een karakteristiek gebouw, namelijk een achtiende eeuwse carree boerderij die met oude warme materialen, zoals eiken balken, veldbrandstenen en antieke plavuizen, is gerestaureerd.

Vergaderarrangementen

vergaderen ontspanningDe Smockelaer biedt diverse arrangementen die vergaderen en ontspanning combineren. Zo heeft u de beschikking over een comfortabele vergaderruimte met alle moderne gemakken voorzien. Daarnaast biedt de Smockelaer in samenwerking met teambuilidingbureau’s diverse arrangementen die gericht zijn op het bevorderen van de teamgeest, waar activiteiten en communicatie centraal staan.

Voorbeelden van teamactiviteiten.

Om de teamgeest te versterken en te trainen in communicatie heeft de Smockelaer u enkele interessante ontspanningsarrangementen te bieden. U kunt denken aan sessies waar het uitermate belangrijk is om op u collega te letten en te communiceren zodat het uiteindeljik een geheel wordt. Samen een brug bouwen is een ander voorbeeld van een activiteit waar samenwerken en communicatie vereist zijn om tot een goed resultaat te komen.

Bent u geinterresseerd in een vergaderen ontspannings arrangement neemt u dan contact op met Auberge de Smockelaer en geef aan wat u wensen zijn. Wij stellen dan een gepast programma voor u samen. Bel of mail naar Auberge de Smockelaer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 043-4574445