header_banner_image
header_banner_image_mobile

Groepsaccommodatie in de Ardennen? 

groepsaccommodatie ardennenGroepsaccommodatie in de Ardennen gezocht? Dan is een overnachting bij De Smockelaer misschien wel iets voor u. Zo bevinden onze luxe groepsaccommodaties en groepsvilla’s zich op het Limburgse Heuvelland, evenals de Ardennen is dit één van de mooiste gebieden van Europa!

U waant uzelf in een compleet andere wereld. Denk hierbij aan de typische Zuid-Limburgse cultuur, het ongerepte natuurschoon met glooiende heuvels en de zuiderzon door het iets verder stijgende kwik. Het lijkt net alsof u in de Ardennen loopt! Kortom: écht de moeite waard om te ontdekken.

Unieke luxe groepsvilla’s in de Ardennen

Of u nu op zoek bent naar een groepsaccommodatie of groepsvilla in de Ardennen, dan kunt zeker uw hart ophalen bij De Smockelaer. Zo kunt u bij ons overnachten met een groep van 12-60 personen en beschikt u over luxe faciliteiten, zoals een ruime woonkamer, compleet ingerichte keuken, jacuzzi of luxe boxsprings. Wat onze luxe groepsaccommodaties en groepsvilla’s vooral zo bijzonder maakt is het adembenemende uitzicht.

Waan uzelf in de Ardennen, overnacht in onze luxe groepsaccommodatie 

groepsaccommodatie ardennenWilt u de Franse sfeer van een vakantie in een groepsaccommodatie in de Ardennen nog meer beleven? Ontdek dan La Mairie in Teuven! Op nog geen 10 minuten reisafstand van La Mairie ligt Aubel, een prachtig dorpje gelegen op een paar kilometer van het centrum van Plombières. Bezoek de markt van Aubel met vele lokale producten en geniet van de charmante sfeer.

Vele groepsuitjes in een 5-sterren landschap

De prachtige ligging van onze luxe groepsaccommodaties en groepsvilla’s lenen zich uitstekend voor een groepsuitje. Vooral natuurliefhebbers, sportievelingen of rustzoekers kunnen hier hun hart ophalen. Zo kunt u in dit bosrijke en heuvelachtige 5-sterren landschap de uitdagendste heuvels trotseren op de mountainbike of misschien wel kajakken, kanoën of raften op de Maas.

Neem contact met ons op voor meer informatie en laat u verrassen door onze grensverleggende gulle gastvrijheid!

Evenals in een groepsaccommodatie in de Ardennen, beleeft u bij De Smockelaer een onvergetelijke tijd waar u nog lang aan zult terugdenken.