header_banner_image
header_banner_image_mobile

Groepsaccommodatie Voerstreek, ontdek De Smockelaer!

groepsaccommodatie voerstreekBent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in de Voerstreek, bekijk dan de groepsaccommodaties van De Smockelaer. Wij bieden 9 groepsaccommodaties en groepsvilla’s aan op een toplocatie in de Voerstreek. Geniet van het prachtige uitzicht, de luxe en uiteraard onze gastvrijheid tijdens uw verblijf!

Kies een groepsaccommodatie in de Voerstreek die bij u past

De Smockelaer biedt diverse luxe groepsaccommodaties en groepsvilla’s aan in de Voerstreek voor groepen tot 65 personen. Daarbij heeft u de keuze om te overnachten in een karakteristieke 18-eeuwse hoeve of een riante villa met privé zwembad en wellness faciliteiten.

Ontdek de Voerstreek tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodatie

groepsaccommodatie voerstreekDe Voerstreek staat bekend om de prachtige natuur, holle wegen, statige hoeves & kastelen en bourgondische gezelligheid. Hier kunt u dan ook de mooiste wandel- of fietstochten maken door de natuur. Indien u dat wenst kunt u met het hele gezelschap samen met onze natuurgids een wandeling maken waarbij de gids u de mooiste plekjes laat zien. Of boek een MTB clinic om samen met een professional een uitdagende rit te maken door het heuvellandschap. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Liever iets meer ontspanning tijdens uw verblijf? De riante villa’s met binnenzwembad en wellness faciliteiten bieden uiteraard alle mogelijke ontspanning, maar wellicht is bezoek aan de grotten, een gezellige stad of wellness complex dan ook wat voor u. Vraag ons gerust om tips voor een dagje uit of leuke activiteit tijdens uw verblijf.

De Voerstreek biedt vele mogelijkheden voor een verblijf om nog lang met veel plezier aan terug te denken! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een vrijblijvende offerte opvragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.