header_banner_image
Culinair genieten van onze streekproducten
header_banner_image_mobile
Culinair genieten van onze streekproducten

Kookworkshop in Limburg bij de Smockelaer

Kookworkshop in Limburg? Kom culinair genieten bij de Smockelaer! Een kookworkshop is niet alleen erg gezellig en lekker, het is ook nog eens heel erg leerzaam! Na een hartelijke ontvangst met een hapje en een drankje door onze professionele kok neemt hij u mee in de wereld van het koken. De kok heeft alles al voorbereid, een 3- of 4 gangenmenu samengesteld, boodschappen gedaan en alles staat klaar voor een geslaagde avond.

Wat is uw doel?

Bij de kookworkshop staat bourgondische gezelligheid voorop. Of u nu samen met familie, vrienden of met collega’s bent, we maken er een leuke avond van met een heerlijk resultaat: een 3- of 4 gangendiner. In groepsverband maakt u gezamenlijk een gang klaar om deze vervolgens in het restaurant of de groepsaccommodatie te nuttigen.

Een kookworkshop is ook de ideale activiteit om te werken aan teambuilding. Na een vergaderdag of training is het een aangename afsluiting van de dag. Daarnaast komen aspecten als leidinggeven, time management, efficiëntie en accuraat werken aan bod. Een leuke uitdaging na een dag samenwerken!

Kookworkshop in de groepsaccommodatie of het restaurant

Wanneer u verblijft in één van de groepsaccommodaties van de Smockelaer is het mogelijk om hier de kookworkshop in Limburg te volgen. Samen met uw team geniet u van privacy en een gezellige avond. Uiteraard is het ook mogelijk om een kookworkshop te reserveren en deze te volgen in de keuken van de Smockelaer, om deze vervolgens in het sfeervolle restaurant te nuttigen.

Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Limburg neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar overzicht