Culinair genieten bij Restaurant de Smockelaer in Zuid-Limburg

Restaurant de Smockelaer staan bekend om de bourgondische keuken en gulle gastvrijheid. Restaurant de Smockelaer heeft een unieke uitstraling, en biedt u een voortreffelijke maaltijd van biologische streekproducten.

Genieten bij de openhaard in Restaurant de Smockelaer in Slenaken

resturant smockelaer 02Wanneer u Restaurant de Smockelaer binnentreedt wordt u omarmd door de warme en huiselijke sfeer.

Aan tafel geniet u met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond van een heerlijke maaltijd met biologische streekproducten.

Lees meer over Restaurant de Smockelaer

 

Uit eten met een groep, kies voor een buffet of smakelijk menu

resturant smockelaer 03Bij de Smockelaer bent u van harte welkom als u wilt komen eten met vrienden, familie of collega's. Of u nu met 2 personen komt of met 300, onze chefkok bereidt met liefde de heerlijkste maaltijden voor u, het enige wat u hoeft te doen is te genieten van onze gastvrijheid!

Lees meer over de mogelijkheden

 

Alleen de beste ingrediënten met biologische streekproducten

groepsdiner smockelaerANiet alleen het vlees, ook veel andere producten die uit de keuken komen – voor zover dat mogelijk is - komen uit de eigen omgeving", zegt Maurice Loo. ,,Voor mijn vier kinderen wil ik het beste en dat wil ik ook voor mijn gasten. Ik vind het heerlijk om hen bij wijze van spreken het vlees van oma voor te zetten. Dat het gewaardeerd wordt, blijkt alleen al uit de vragen die wij krijgen. ,,Waar komt toch dat heerlijke vlees vandaan? Voor ons is het een mooie mogelijkheid om in gesprek te komen met de mensen. Je bouwt zo'n band met ze op, dat je gasten voor het leven krijgt."

 

Openingstijden

  • 28-04 t/m 25-05 van 12.00 tot 18.00 uur

Vanaf 26 mei:

  • Maandag t/m donderdag vanaf 11.00 uur
  • Vrijdag t/m zondag vanaf 10.00 uur
  • Keuken dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur

Wilt u met een groot gezelschap culinair genieten bij De Smockelaer? Dan bieden wij extra openingstijden op aanvraag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een tafeltje reserveren? Neem contact op via telefoonnummer +31(0)43 - 457 2714

 

 

 

Daarom Smockelaer

  • Sfeervol restaurant met openhaard
  • Ruim terras
  • Gebruik van streekproducten
  • Bourgondische keuken en gulle gastvrijheid
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding