header_banner_image
Culinair genieten van onze streekproducten
header_banner_image_mobile
Culinair genieten van onze streekproducten

Smakelijk eten met een groep in Zuid-Limburg

Wilt u gezellig met een groter gezelschap een hapje eten, dan bent u van harte welkom bij de Smockelaer. Wij bieden diverse mogelijkheden als het gaat om ontbijt, lunch en diner. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de groep, kunt u gebruik maken van het restaurant of één van de diverse zalen waar u in alle rust kunt genieten van een maaltijd.

Heeft u specifieke dieetwensen of bent u op zoek naar een ruimte met extra privacy, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag in samenspraak met onze chefkok. Uiteraard bent u op afspraak ook van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

Wist u dat het ook mogelijk is om een feest of bruiloft te vieren bij de Smockelaer?

Lees hier meer over de mogelijkheden

Ontbijt met verse broodjes van de warme bakker

De Smockelaer maakt het mogelijk om na een ontspannen nacht te ontbijten in uw groepsaccommodatie of in één van de restaurants van de Smockelaer. Alles ligt voor u klaar, een vers croissantje, vers gebakken broodjes en uiteraard vers geperste jus d'orange. U kunt zelf kiezen tussen een luxe of bourgondisch ontbijt, dus wilt u uitgebreid of heel erg uitgebreid ontbijten? De keuze is aan u.

Lunchen bij de Smockelaer

Een mand met vers gebakken broodjes, diverse soorten hartig beleg en zoetwaren. Een uitgebreide lunch die u ongetwijfeld zal smaken. Maar bij de Smockelaer kunt u uw lunch uitbreiden nog veel meer heerlijkheden. Denk aan een kopje soep, salade of varkenshaas, het zijn slechts enkele voorbeelden. U kunt uw lunch net zo uitgebreid maken als u zelf wilt. En mogen we u één tip geven? De Limburgse huisgemaakte vlaai is zo lekker, zo krijgt u deze nergens!

Vele mogelijkheden voor een smakelijk diner

De Smockelaer staat bekend om haar bourgondische keuken en dat zal u zeker ervaren wanneer u een buffet samenstelt. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, van een zeer uitgebreid buffet tot een diner met 2, 3 of 4 gangen. Wat u ook kiest, door het gebruik van verse streekproducten, biologisch vlees, de gulle gastvrijheid en de sfeervolle omgeving beleeft u een onvergetelijke avond!

Download ons Banquet boekje