header_banner_image
header_banner_image_mobile

Een groepsaccommodatie voor 20 personen in Limburg; ontdek De Smockelaer

Huur een groepsaccommodatie voor 20 personen in Limburg bij De Smockelaer en geniet van een luxe verblijf in het Limburgse Heuvelland. De Smockelaer is de ideale locatie voor een verblijf met familie, vrienden of collega’s. Bekijk onze luxe groepsaccommodaties voor 20 personen en laat u verrassen door onze ongekende gastvrijheid. Welke luxe groepsaccommodatie u ook kiest, u kiest voor kwaliteit op een toplocatie in Limburg!

Onze vakantiehuizen

 

Uitstekende service van De Smockelaer

Standaard zijn onze groepsaccommodatie voor 20 personen voorzien van alle gemakken; luxe bedden, een ruime woonkamer en een compleet ingerichte keuken. Heeft u geen zin om te koken, kom dan gezellig eten in het restaurant van de Smockelaer en laat u verrassen door onze chefkok. Uiteraard behoren catering en volledige verzorging ook tot de mogelijkheden.

Ontdek Limburg tijdens uw verblijf bij De Smockelaer

In de directe omgeving kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. En wilt u samen eropuit of een groepsactiviteit organiseren, ook dan zijn wij u graag van dienst. Zo bieden wij kookworkshops, kunt u schapen drijven, MTB clinic volgen, een wandeling met een natuurgids maken, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.