img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen
img_1
Nog meer luxe? Boek een vakantiehuis met zwembad
img_1
Uniek uitzicht over het Limburgse Heuvelland
mobile_slider_img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen

Culinair genieten bij Restaurant de Smockelaer in Zuid-Limburg

Restaurant de Smockelaer staan bekend om de bourgondische keuken en gulle gastvrijheid. Restaurant de Smockelaer heeft een unieke uitstraling, en biedt u een voortreffelijke maaltijd van biologische streekproducten.

Genieten bij de openhaard in Restaurant de Smockelaer in Slenaken

Wanneer u Restaurant de Smockelaer binnentreedt wordt u omarmd door de warme en huiselijke sfeer. Aan tafel geniet u met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond van een heerlijke maaltijd met biologische streekproducten. 

Uit eten met een groep, kies voor een buffet of smakelijk menu

Bij de Smockelaer bent u van harte welkom als u wilt komen eten met vrienden, familie of collega's. Of u nu met 2 personen komt of met 300, onze chefkok bereidt met liefde de heerlijkste maaltijden voor u, het enige wat u hoeft te doen is te genieten van onze gastvrijheid!

Alleen de beste ingrediënten met biologische streekproducten

Niet alleen het vlees, ook veel andere producten die uit de keuken komen – voor zover dat mogelijk is - komen uit de eigen omgeving", zegt Maurice Loo. ,,Voor mijn vier kinderen wil ik het beste en dat wil ik ook voor mijn gasten. Ik vind het heerlijk om hen bij wijze van spreken het vlees van oma voor te zetten. Dat het gewaardeerd wordt, blijkt alleen al uit de vragen die wij krijgen. ,,Waar komt toch dat heerlijke vlees vandaan? Voor ons is het een mooie mogelijkheid om in gesprek te komen met de mensen. Je bouwt zo'n band met ze op, dat je gasten voor het leven krijgt."

Openingstijden

Restaurant de Smockelaer is in het laagseizoen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 11:00. Vanaf 12:00 tot 20:00 is de keuken open en maken wij graag de lekkerste gerechten voor u klaar. Na het diner kunt u bij ons uiteraard nog heerlijk naborrelen bij de open haard of op het terras.

Wilt u met een groot gezelschap culinair genieten bij De Smockelaer? Dan bieden wij extra openingstijden op aanvraag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een tafeltje reserveren? Neem contact op via telefoonnummer +31(0)43 - 457 2714