Teambuilding in Zuid-Limburg

Bij teambuilding staat de samenwerking centraal, met als doel de sociale binding, het vertrouwen en de groepsdynamiek te versterken. En dat kan een ware uitdaging zijn. De Smockelaer helpt u er graag bij. Door onze ervaring als trainer in combinatie met een unieke locatie en aangevuld met ons organisatorische en creatieve krachten zijn wij in staat om een passende activiteit te organiseren waar de hele groep met plezier aan terug denkt.

Leuke, sportieve, spannende of inspannende activiteiten

luxe groepsvilla agenbeuke004De kracht van de Smockelaer is dat wij een teambuilding activiteit organiseren volledig op maat. Voor sportieve collega's kan een MTB clinic met een oud Tour de France wielrenner een aangename uitdaging zijn. Een wandeling met de natuurgids door het Heuvelland van Zuid-Limburg kan een inspirerende onderbreking van een vergadering zijn. Liever een culinaire uitdaging? Dan adviseren we een kookworkshop met onze chefkok.

Enkele succesvolle activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Combineer activiteiten voor een optimaal resultaat

U wilt dat uw medewerkers of collega's geconcentreerd werken, oog voor detail hebben, volledig op elkaar kunnen bouwen en uitstekend samenwerken. Hoe gaat u dat versterken? Wij adviseren een programma van een aantal activiteiten te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een wandeling met de natuurgids door het bos op zoek gaan naar de juiste eetbare paddenstoelen, die u vervolgens tijdens de kookclinic gaat bereiden. Het gaat hier om samenwerken, timing, veiligheid en uiteraard ook gezelligheid. Een hele uitdaging!

Uniek real life game Vakwerkhuys in samenwerking met TopChange

teambuilding limburgADe Smockelaer en TopChange hebben een unieke real life game ontwikkeld genaamd Vakwerkhuys. Deze game koppelt trainingsthema's in één of meerdere dagen aan het bouwen van het authentieke Vakwerkhuys op schaal 1:4. Collega's bouwen dus de vergaderlocatie het Vakwerkhuys volledig na, in het Vakwerkhuys. Men bouwt dus een huis in een huis! Het bouwen van een vakwerkhuys luistert nauw en vergt veel van de deelnemers. Effectief en efficiënt werken, samenwerken, projectmatig werken en een perfecte onderlinge communicatie zijn vereist om tot het gewenste resultaat te komen.

Ontspannende afsluiting van de teambuilding

Het voordeel van de Smockelaer is dat wij beschikken over 7 verschillende groepsaccommodaties. Na een lange en intensieve dag werken aan teambuilding kunt u uiteraard het geheel ontspannend afsluiten en overnachten in een groepsaccommodatie. Er zijn verschillende accommodaties met uiteenlopende faciliteiten, waaronder een luxe groepsvilla met inpandig zwembad en jacuzzi. Dat noemen wij nou ontspannen...

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Daarom gaat u naar de Smockelaer

 • 't Vakwerkhuys is een locatie met een "Wow-effect".
 • U zult zich snel thuis voelen in het sfeervolle Vakwerkhuys o.a. door de gebruikte natuurlijke materialen én onze staf.
 • Ons gemotiveerde en professionele team denkt graag met u mee om u doelstelling(en) te realiseren.
 • 't Vakwerkhuys is verzorgd en zeer representatief.
 • Wij hebben een flexibele instelling en helpen u graag om van het evenement een succes te maken.
 • De Smockelaer beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • Wi-Fi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn in de arrangementen inbegrepen.
 • Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer bus stop "Weg naar Teuven" op 50 meter van Auberge de Smockelaer.
 • Vanuit de vergaderruimte heeft u prachtig uitzicht over het Heuvelland. De ruimtes beschikken over veel daglicht.
 • Ons restaurant, met uitstekende keuken, biedt biologische streekproducten.

Mailt of belt u ons voor meer informatie. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Uw contact persoon: Monique Loo. Telefoon: +31 43 457 44 45.

Trainingslocatie van het jaar

Beste trainingslocatie van het jaar 2017, 2018 én 2019

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2019 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het vijfde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan

Daarom Smockelaer

 • Trainingslocatie van het jaar 2019
 • Overnachten op locatie mogelijk
 • Teambuilding activiteiten
 • Laadpaal elektrische auto
 • Full service mogelijk
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Stuur ons dan even een mail en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.