img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen
img_1
Nog meer luxe? Boek een vakantiehuis met zwembad
img_1
Uniek uitzicht over het Limburgse Heuvelland
mobile_slider_img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen

Vergaderen en overnachten in Limburg bij de Smockelaer

Vergaderen en overnachten in Limburg? Dat kan bij de Smockelaer! Een vergadering kan behoorlijk inspannend zijn, dus waarom niet inspanning en ontspanning combineren? Sluit een vergaderdag af met een gezellig diner met uw collega's en blijf overnachten in onze luxe groepsaccommodatie of groepsvilla. De luxe accommodaties zijn gelegen in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg op slechts 20 kilometer afstand van Maastricht. Vergaderen en overnachten in Limburg doet u natuurlijk bij De Smockelaer!

Op een toplocatie vergaderen en overnachten in Limburg

vergaderen en overnachtenNaast de uitstekende vergaderlocaties, bieden wij uiteraard ook luxe groepsaccommodaties en groepsvilla’s om het vergaderen en overnachten in Limburg helemaal compleet te maken. Zo zijn alle luxe slaapkamers voorzien van comfortabele eenpersoons boxsprings en beschikt nagenoeg elke slaapkamer over een privé badkamer. De groepsvilla’s beschikken tevens over een privé zwembad met whirlpool waar u na een lange dag even heerlijk kunt ontspannen.

De Smockelaer staat bekend om haar luxe en comfortabele groepsaccommodaties en groepsvilla’s, maar ook de grensverleggende gulle gastvrijheid. De perfecte ingrediënten voor een geslaagd verblijf!

Culinair genieten tijdens het vergaderen en overnachten in Limburg

vergaderen en overnachtenOp gebied van vergaderen en overnachten kan De Smockelaer u volledig faciliteren. Onze chefkok bereidt met liefde de heerlijkste gerechten of versnaperingen. Deze kunt u nuttigen in de vergaderlocatie of bij de openhaard in het restaurant De Smockelaer.

Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om een kookworkshop te volgen bij De Smockelaer? Onder begeleiding van onze chefkok maakt u samen met uw collega’s een heerlijk 3- of 4 gangendiner. Alles draait om samenwerken, veiligheid, timing en uiteraard gezelligheid!

Tijd voor wat ontspanning, reserveer een activiteit

Ter afwisseling van een inspannende vergadering kan een activiteit voor de nodige aangename ontspanning zorgen. De Smockelaer organiseert diverse activiteiten waarbij onze kracht ligt in maatwerk. Op basis van het doel van de meeting en de groep wordt een passende activiteit georganiseerd. Dat kan een sportieve ATB clinic met een oud Tour de France wielrenner, een komische theatertocht of een gezellige avond met de kwizzmaster zijn. Lees meer over de activiteiten.

Meer informatie over vergaderen en overnachten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vergaderen en overnachten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en brengen kosteloos een vrijblijvende offerte uit.

Onze luxe groepshuizen