Golfen in Zuid Limburg

In de nabije omgeving van de Smockelaer treft u maar liefst 5 top golfbanen aan. En dat allemaal binnen een straal van 15 minuten rijden. Golfen in Zuid Limburg is een beleving op zicht. Het unieke heuvelachtige landschap ziet u terug bij diverse golfbanen.

De golfbanen bieden voor iedere speler veel mogelijkheden en uitdagingen. Maar ook als u niet in het bezit bent van het GVB, of één van uw vrienden of familieleden heeft geen GVB, kunt u toch samen genieten van een heerlijke partij golf. Veel banen biede namelijk ook een 9-holes lus aa geschikt voor spelers zonder GVB.

Overzicht van de banen

Binnen een straal van een uur rijden kunt u zelfs terecht bij nog eens 20 golfbanen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Overnachten en golfen in Zuid Limburg

Optimaal genieten van 1 of wellicht 2 rondes op de golfbaan? Blijf dan slapen bij de Smockelaer. Huur één van onze luxe vakantievilla's en geniet na het lopen van de 18 holes heerlijk na in het zwembad of de sauna. Een golfweekend is nog nooit zo heerlijk geweest. Genieten van het spel, de omgeving en de luxe die onzevakantievilla's te bieden hebben.

Bent u met een groep vrienden of met uw familie? Huur dan een van onze luxe groepsaccommodaties en combineer het golfen met een heerlijk weekendje weg.

Na het golfen heerlijk eten

Na het lopen van de 18 holes kunt u natuurlijk in het clubhuis genieten van een hapje en een drankje. Maar als u eens wat anders wil kom dan eten bij de Smockelaer. In ons restaurant serveren we allemaal verse producten uit de streek. Ontdek de mogelijkheden van ons restaurant.

 

Daarom Smockelaer

  • Gelegen in het Limburgse Heuvelland
  • Vele eropuit mogelijkheden voor jong en oud
  • Leuke groepuitjes mogelijk
  • Maastricht 20 kilometer
  • Aachen 15 kilometer
  • Luik 44 kilometer
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen